top of page
  • Foto van schrijverHoofdredacteuren

Nieuwsblog TechnologIE, privacy en recht

Bijgewerkt op: 29 jan. 2019

Wij, Jurriaan Dane, Thamar Sikkes en Laura Wolfs, volgen de master Rechtsgeleerdheid: Internet, intellectuele eigendom en ICT aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Tijdens onze master, en met name door het vak Actualiteiten Internetrecht, merkten wij dat we het heel erg leuk vinden om te schrijven over actuele juridische onderwerpen. Daar wilden we graag iets mee doen.

Er zijn al een aantal platformen waar nieuws over internet-, intellectueel eigendoms- of privacyrecht wordt gepubliceerd, maar geen van allen wordt beheerd door studenten. Dit bracht ons op het idee om een soortgelijk platform te beginnen, maar dan door studenten.

Twee brainstormsessies en veel enthousiasme verder lanceerden we onze website: www.actualiteitenictrecht.com.

Met een jaarlijks wisselende redactie en team van auteurs biedt ‘TechnologIE, privacy en recht’ een selecte groep masterstudenten de mogelijkheid om juridische nieuwsartikelen te publiceren.

Doordat verschillende hoogleraren zich bij dit nieuwsblog hebben aangesloten en masterclasses zullen geven aan de auteurs, kunnen studenten zichzelf ontwikkelen op het gebied van hun schrijfvaardigheid. Met dit platform proberen wij een brug te vormen van de theorie naar de praktijk.


 

Ben je student en enthousiast geworden om mee te schrijven? Meld je dan hier aan!


Commenti


bottom of page