top of page

Wie zijn wij?

Begin 2019 kwamen Jurriaan Dane, Thamar Sikkes en Laura Wolfs op het idee om dit nieuwsblog te beginnen. Zij volgden de master Rechtsgeleerd: Internet, Intellectuele Eigendom en ICT aan de Vrije Universiteit Amsterdam en merkten dat zij het leuk vonden om te schrijven over actuele juridische onderwerpen. Maar zij misten een platform waar nieuws over internet-, intellectueel eigendoms- of privacyrecht werd gepubliceerd, dat werd beheerd door studenten. Daarom lanceerden zij vol enthousiasme de website: www.actualiteitenictrecht.com.

 

Met een jaarlijks wisselende redactie en team van auteurs biedt ‘TechnologIE, privacy en recht’ een selecte groep masterstudenten de mogelijkheid om juridische nieuwsartikelen te publiceren. Daarnaast zullen er masterclasses worden gegeven aan de auteurs, zodat zij zichzelf kunnen ontwikkelen op het gebied van hun schrijfvaardigheid.

 

Sinds september 2020 werkt ‘TechnologIE, privacy en recht’ samen met Digi Juridica. Digi Juridica is de facultaire studievereniging voor studenten van de master Internet, ICT en Intellectuele Eigendom en de internationale master International Technology Law. Vanuit Digi Juridica vervult bestuurslid Carolien van Bakel de functie van hoofdredacteur. In november 2020 hebben Jurriaan, Thamar en Laura definitief het stokje overgedragen aan Irma Visser en Elise van Lonkhuijzen, tevens masterstudenten Internet-, IE- en ICT-recht. Samen met de auteurs hebben Carolien, Irma en Elise veel zin om van dit blog een nog groter succes te maken!

 

Ben je student en enthousiast geworden om mee te schrijven? Meld je dan hier aan.

Copy of IE, Technologie en Recht (3).png

Ook auteur worden? 

bottom of page